Wegtransport tot in de puntjes verzorgd

“Wegtransport is nog altijd de meest flexibele en snelste vervoersoplossing,” zegt Mohamed Bouhadan, de enthousiaste Transportmanager van Jogo dat vervoer van  goederen via de weg verzorgt. Mohamed deelt met zijn collega’s hetzelfde DNA: enthousiast, resultaatgericht en altijd bereikbaar.

Totaaloplossing voor het vervoer van goederen via de weg

Ketenregisseur Jogo Logistics biedt een totaaloplossing voor wegtransport, inclusief een correcte planning en alle administratie van specifieke documenten. Jogo regelt het transport vanaf het eigen bedrijfsterrein of productiesite tot op de uiteindelijke werf of bestemming.

“Onze chauffeurs halen de goederen of materialen op bij onze klanten, om ze vervolgens veilig tot op de uiteindelijke bestemming te brengen. We kunnen het wegtransport ook feilloos combineren met transport over het water en stevedoring (overslag). Ook voor deze diensten hebben we alle expertise, mensen en middelen in huis,” zegt Transportmanager Mohamed Bouhadan.

Of het nu gaat om voeding, papierrollen of machineonderdelen ... Wij kunnen alles vervoeren op de meest efficiënte manier en garanderen een correcte uitvoering.”

Expediteur wegtransport met eigen trekkers

Eind 2022 breidde Jogo haar wagenpark verder uit met twee eigen trekkers. Hierdoor beschikt het bedrijf nu over een breed portfolio van vervoersmiddelen (trekkers, camionettes, opleggers, ….).

Bovendien heeft Jogo Logistics sterke allianties gevormd met andere transporteurs.

“Door onze jarenlange ervaring weten wij wie te contacteren, rekening houdend met de wensen van onze klanten en uiteraard tegen de meest gunstige tarieven. Hierdoor kunnen we inventief inspelen op alle transportvragen en hebben we altijd een oplossing in huis voor klanten.”

Internationaal en duurzaam wegtransport

De ervaren Mohamed leidt bij Jogo het wegentransport in goede banen. Zijn werkterrein strekt zich uit van haven tot distributiecentrum, van weg naar kade, van grens tot grens. Met veel zorg regelt hij elk wegtransport, zowel nationaal als naar de buurlanden.

“Bij elk transport denken we mee na over de meest voordelige tarieven, over de snelheid van het transport en de uitstoot. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met Euro 6-motoren. Daarmee volgen we de Europese norm en garanderen wij een maximaal respect voor het milieu.”

Flexibel en snel

Klanten blij maken met zijn werk, dat beschouwt Mohamed als zijn missie. Hij studeerde logistiek management en was daarna jarenlang aan de slag als project en operations manager bij diverse grote logistieke bedrijven.

Wegtransport is nog altijd de meest flexibele en snelste vervoersoplossing,” zegt hij. “Anders dan bij het vervoer over het water, kan je via de weg korter op de bal spelen en sneller reageren om goederen van punt a naar punt b te brengen.”

Het DNA van Jogo Logistics

Mohamed is een voorbeeld van de hands-on mentaliteit binnen Jogo Logistics. Een groep harde werkers, enthousiast, resultaatgericht en altijd bereikbaar.

“We zijn een klein bedrijf dat grotere volumes kan aanbieden. Ik voel me hier perfect thuis. Het vizier van ons team staat 24/24 gericht op het vlekkeloos vervoeren van de goederen van onze klanten. Dankzij onze zorg arriveren ze altijd veilig en correct op hun bestemming.”

 

Ben je op zoek naar wegtransport dat tot in de puntjes wordt uitgevoerd? Stel je vraag via het formulier hieronder!