Over ons

Met een focus op multimodaal transport en overslag van palletten, big bags en stukgoed onderscheidt JoGo Logistics zich als logistieke ketenregisseur. We ontwikkelden daarvoor diverse laad- en lostechnieken.

Ketenregisseur

Transport via weg en water met overslag en opslag

JoGo Logistics gelooft sterk in de regie van de logistieke keten maar uiteraard kunt u alleen voor wegtransport, waterwegtransport of voor opslag en overslag op ons een beroep doen. De kennis van deze drie disciplines vullen we aan met een doorgedreven ervaring in supply chains. 

JoGo Logistics

Van schipperszoon tot logistieke ketenregisseur

De rode draad in de carrière van managing director Peter Joos is de binnenvaart. Als zoon van een schippersfamilie volgde hij hogere zeevaartschool. Later werd hij rivierloods en havenkapitein. “Ik ben altijd actief geweest in de maritieme wereld en heb steeds gezocht naar manieren om de modal shift te realiseren,” aldus Peter Joos.

De visie van JoGo Logistics

Modal shift realiseren

Om de verkeersfiles te verkleinen en de stap te zetten naar een groenere logistiek gelooft JoGo Logistics sterk in de modal shift. Transport over het water stroomlijnt uw logistiek omdat watertransport sneller en betrouwbaarder verloopt. Maar het is ook een ecologisch verhaal omdat een schip meer lading kan vervoeren en minder CO2-uitstoot dan een vrachtwagen.

Klantgerichte service

De beste logistieke oplossing voor uw project 

Wij gaan voor een  kwalitatieve, persoonlijke en transparante aanpak. Als een verlengstuk van uw logistieke afdeling zoeken we samen naar de beste logistieke oplossing. We inventariseren  uw mogelijkheden en bepalen waar we kosten kunnen besparen. Dit is gebaseerd op de volumes die u jaarlijks of maandelijks vervoert naar één of meerdere bestemmingen. Het consolideren van ladingen met verschillende verladers is daarbij een van de mogelijkheden.
 

Onze klanten worden bij elke stap van het modal shift proces tot in detail betrokken. We vertalen hun behoeften naar een oplossing.

Peter Joos, JoGo Logistics

JoGo Logistics heeft de knowhow en de mensen in huis om uw bedrijf op elk moment vooruit te helpen!

Peter Joos, JoGo Logistics

In een binnenschip passen 10 tot zelfs 50 vrachtwagenladingen, terwijl het brandstofverbruik 30% lager ligt.

Peter Joos, JoGo Logistics

We richten de koelinstallatie in het binnenschip naar wens in en gebruiken hiervoor de nieuwste koel- en isolatietechnieken!

Peter Joos, JoGo Logistics

JoGo Logistics bevracht onze schepen. Ze zorgen voor de hele logistieke keten van de stock tot het laden en lossen van het schip. We kunnen op ongeveer vier uur een volledig schip van 400 ton laden of lossen.

Joris van Hees, Wienerberger

Na vervoer en opslag van 10.000 spoorbielzen vervoerden we deze op afroep naar de diverse werven van spoorwegbedrijf Infrabel.

Peter Joos, JoGo Logistics

Dankzij pallet cross-over wordt het laden van een schip hetzelfde als het laden van een vrachtwagen. Je plaatst een heftruck in het ruim en op de kade en dankzij een tafel op de zijkant van het schip kun je de overslag doen.

Peter Joos, JoGo Logistics

Meer weten?

Meer weten?

Vul formulier in