Transport van gekoelde producten via de binnenvaart: het ruim van het binnenschip fungeert als een koelmagazijn.

Gekoeld transport via de binnenvaart

JoGo Logistics is helemaal klaar voor het transport per binnenvaart van uw gekoelde producten zoals voedingswaren. Het ruim van het binnenvaartschip fungeert als een koelmagazijn met gebruik van nieuwe koel- en isolatietechnieken. U kunt de temperatuur steeds vanop afstand monitoren en bijstellen. 

Wij zijn een logistieke ketenregisseur en verzorgen uw transport van a tot z. Voor de overslag van de gekoelde goederen gebruiken we het pallet cross-over systeem als een geïsoleerde unit. Uw goederen worden vanaf de kade naar een opslaglocatie gebracht met behulp van een transportband of, indien het magazijn verder gelegen is, met een vrachtwagen. Het binnenvaartschip kan ook gebruikt worden als een tijdelijke opslagplaats of als bufferopslag tot het moment van levering.

JoGo Logistics verzorgt uw duurzaam transport op maat

Logistieke diensten

 • Waterwegtransport

  Duurzaam transport over water via de binnenvaart of de zee is ideaal voor grote en kleine vrachten. JoGo Logistics focust op transport en overslag van pallets, big bags en stukgoed. 

 • Wegtransport

  Wij staan klaar voor een succesvol transport van uw goederen over land. Onze kennis van de weg vullen we aan met ervaring in supply chains. Uw zending komt aan waar en wanneer u wil. 

 • Stevedoring

  Het laden en lossen van schepen, ofwel stevedoring, hebben we in eigen beheer. Daarvoor beschikken we over voertuigen, gespecialiseerd personeel en eigen gecharterde schepen.

Op afstand temperatuur monitoren en bijstellen

Koelen, isoleren en stockeren van goederen

We richten de koelinstallatie in het binnenschip volgens uw wensen in en gebruiken de nieuwste koel- en isolatietechnieken. Naar wens rusten we het schip uit met een volautomatisch rekkensysteem. Terwijl het schip aan het varen, laden of lossen is, kunt u vanop afstand de temperatuur lezen en bijsturen. De capaciteit van deze binnenvaartschepen varieert van 110 tot 1.200 palletten.

Logistieke oplossingen op maat

 Wat zijn uw voordelen van gekoeld transport over water?

 • Vermijden van wegverkeer 
 • Stipte leveringen
 • Reduceren CO2-voetafdruk
 • Minder administratie 
 • Transportprijzen op lange termijn, waardoor ze minder onderhevig zijn aan de schommelingen van de brandstofprijs
 • One stop shop: het JoGo team regelt uw logistiek vanaf de productielocatie tot de uiteindelijke bestemming  

We richten de koelinstallatie in het binnenschip naar wens in en gebruiken hiervoor de nieuwste koel- en isolatietechnieken!

Peter Joos, JoGo Logistics

Projecten

Projecten gekoeld transport

Meer weten?

Neem contact op

Vraag offerte aan