Dankzij het JoGo pallet cross-over-systeem is een schip laden hetzelfde als een vrachtwagen laden.

Overslag met pallet cross-over en laadkraan

JoGo Logistics beschikt over eenvoudige maar doeltreffende oplossingen voor de overslag van goederen en producten (van de ene naar de andere vervoersmodaliteit overbrengen of overzetten). Voor de overslag van en naar de kade en het binnenvaartschip gebruiken we onder meer het eenvoudige pallet cross-over systeem en een mobiele autolaadkraan. 
Daarnaast gebruiken we de klassieke middelen zoals een laadkooi, stenenklem, grijper, dubbele pallethaak en heftrucks. Deze handige systemen verminderen drastisch de kost van uw overslag. 
 

JoGo Logistics verzorgt uw duurzaam transport op maat

Logistieke diensten

 • Waterwegtransport

  Duurzaam transport over water via de binnenvaart of de zee is ideaal voor grote en kleine vrachten. JoGo Logistics focust op transport en overslag van pallets, big bags en stukgoed. 

 • Wegtransport

  Wij staan klaar voor een succesvol transport van uw goederen over land. Onze kennis van de weg vullen we aan met ervaring in supply chains. Uw zending komt aan waar en wanneer u wil. 

 • Stevedoring

  Het laden en lossen van schepen, ofwel stevedoring, hebben we in eigen beheer. Daarvoor beschikken we over voertuigen, gespecialiseerd personeel en eigen gecharterde schepen.

Transport en overslag van palletten via binnenvaart

Pallet cross-over

Hoe kunt u uw palletten eenvoudig en kostenefficiënt overladen naar het ruim van een binnenvaartschip en weer lossen? Via het pallet cross-over systeem dat JoGo Logistics op het schip of aan wal installeert, gebeurt de overslag eenvoudig en efficiënt. Hoe pallet cross-over precies werkt, ziet u in deze video

We organiseren het transport via water en weg tussen uw verschillende productielocaties of combineren het transport tussen uw productielocatie én de werf, opslaglocatie of groothandel.
 

Verrijdbare autokraan, laadkooi, grijpers en heftrucks

Logistieke oplossingen op maat

JoGo Logistics beschikt over een verrijdbare autokraan aan boord van een schip. Daarnaast gebruiken we overslagsystemen zoals een laadkooi, stenenklem, grijper, dubbele pallethaak en heftrucks.

Voorbeelden van goederen die we transporteerden:

 • Betonproducten zoals klinkers, boordstenen en tegels
 • Grote betonproducten zoals deltablokken, geluidsmuren, stelcon platen, gewelven en treinbilzen   
 • Snelbouw bakstenen en gevelstenen
 • Gyproc blokken en platen
 • Bouwstoffen in zakken op pallet zoals cementzakken
 • Meststoffen in zakken op pallet
 • Papierbalen en papierrollen
   

Dankzij pallet cross-over wordt het laden van een schip hetzelfde als het laden van een vrachtwagen. Je plaatst een heftruck in het ruim en op de kade en dankzij een tafel op de zijkant van het schip kun je de overslag doen.

Peter Joos, JoGo Logistics

Projecten

Projecten overslag

Meer weten?

Neem contact op

Vraag offerte aan