Als ketenregisseur doen we meer dan alleen vervoer. We zijn ook specialist in overslag op bestemming, opslag en de first en last mile.

Opslag en natransport

Een vlot draaiende logistiek en goed georganiseerde opslag zijn belangrijk voor het succes van elk bedrijf. Als ketenregisseur verzorgt Jogo Logistics niet alleen het transport (inclusief ‘first en last mile’), maar ook de (tussentijdse) opslag van uw goederen of materialen. 
Wij organiseren en dirigeren de logistieke keten vanaf de kade waar de goederen in stock staan, tot op de plek van bestemming. We huren loodsen en magazijnen in functie van uw logistieke behoeften.  

JoGo Logistics verzorgt uw duurzaam transport op maat

Logistieke diensten

 • Waterwegtransport

  Duurzaam transport over water via de binnenvaart of de zee is ideaal voor grote en kleine vrachten. JoGo Logistics focust op transport en overslag van pallets, big bags en stukgoed. 

 • Wegtransport

  Wij staan klaar voor een succesvol transport van uw goederen over land. Onze kennis van de weg vullen we aan met ervaring in supply chains. Uw zending komt aan waar en wanneer u wil. 

 • Stevedoring

  Het laden en lossen van schepen, ofwel stevedoring, hebben we in eigen beheer. Daarvoor beschikken we over voertuigen, gespecialiseerd personeel en eigen gecharterde schepen.

Van kade tot werf: milieuvriendelijk transport en opslag

Door-to-door transport

JoGo Logistics zoekt een gepaste loskade in de buurt van de bestemming en transporteert de goederen of materialen naar deze kade. Vanaf daar vervoeren we naar uw locatie (bouwwerf, verwerkingsbedrijf, opslaglocatie, …) of slaan ze tijdelijk op in een magazijn tot het moment van levering. De uiteindelijke levering naar uw eindlocatie kan op afroep gebeuren.
 

Welke expertise biedt Jogo Logistics als logistieke ketenregisseur?

Logistieke oplossingen op maat

JoGo Logistics verzorgt uw duurzaam transport van a tot z, inclusief het huren van een magazijn voor (tussentijdse) opslag van goederen en materialen. Onze expertise als ketenregisseur houdt in:

 • Marktkennis van binnenvaarttransport
 • Technische kennis van een binnenvaartschip
 • Kennis van de vaarwegen en transittijden
 • Technische en logistieke kennis van de kades
 • Technische kennis van het wegtransport (uitzonderlijk vervoer)
 • Strikte organisatie en opvolging van de planning
   

Na vervoer en opslag van 10.000 spoorbielzen vervoerden we deze op afroep naar de diverse werven van spoorwegbedrijf Infrabel.

Peter Joos, JoGo Logistics

Projecten

Opslag en natransport

Meer weten?

Neem contact op

Vraag offerte aan